Yeni Kumaşlara Merhaba ;)

Nisan 09, 2014



Bir kısmını kendim aldığım, bir kısmı da hediye gelen yeni kumaşlarım :) pembenin bir kısmını kendindik etkinliğinde kullanmış olsam da diğerleri için ne yapacağımı şimdilik bulamadım, önerisi olan? ;)






You Might Also Like

8 yorum

  1. hepsi güzel ama şu beşinci fotoğraftaki çiçekli siyahlı kumaş çok güzelmiş ben olsam onunla yazlık tunik yada elbise yapardım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bende ondan elbise yapmayı düşünüyorum ama nasıl modelde daha güzel olur onu bilemiyorum :s

      Sil
  2. güzel kumaşlar almışsın güle güle dik:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkürler Tuğçe, neler olucaklar acaba merakla bekliyorum ;)

      Sil
  3. Krem dantelin içini istediğin bir düz renkle astarlayıp belden büzgülü midi boy basit etek dikebilirsin, süper oluyor.Ben krem rengi buna benzer danteli gül kurusu eski bir penye etegimle astarladım.Sneaker ve basic tişörtle yada kot gömlekle süper oldu. Naçizane fikrim. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. güzel fikirmiş sevdim :) zaten mini elbise yapmak istemiyorum o kumaştan, her yerde var zaten o tarz bir elbise, dediğin gibi ya uzun yada midi bir elbise yapabilirsem süper olur, güzel bir kalıp bulmak lazım tabi önce ;)

      Sil
  4. O ikinci kumaş kalın bir triko galiba. Salaş hırka isteğimi depreştirir gibi oldu da bir an:)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aslında tam nasıl bir kumaş olduğunu bilmiyorum :( ama burda dergilerinde gördüğüm buklet kumaşa benziyor sanki :) ya tunik ya da hırka yapmayı düşünüyorum şimdilik :D

      Sil

@birdikbinbak

Subscribe