Basit Kalıptan Bluz 2

Nisan 21, 2014


Etkinlik için diktiğim 2. bluzum şifon bir bluz oldu, bu bluz için fazla kafa yormadan kalıba göre kesip diktim, zaten kumaş kendinden gösterişli olduğu için modeli çok da değiştirmeye gerek duymadım, sadece yakasını biraz daha geniş çaplı biçtim, diğer model içinde aynısını yapmıştım zaten (ekinlik bluzu 1 için buraya tıklayın) yaz için çok kullanışlı bir parça olduğunu düşünüyorum, bir kaç tane daha dikebilirsem çok iyi olur ;)


Sizin aranız loafer larla iyi değilse babetle de kombinleyebilirsiniz, daha sade, cici bir kız havası olur ;)




Burda Dergisi 12/2012 model 119

You Might Also Like

8 yorum

  1. Çok şık olmuş ve size çok yakışmış size bir sorum olacak şifon dikmenin püf noktası nedir acaba kızıma etek diktim iğne değdiği yer hep dağıldı uçlarını yaktım en son artık iğnem mi makinemin ayarı mı acaba nasıl bir yol izlemem gerek..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkürler Leyla :) ben dikerken bende olan en ince dikiş iğnesini kullandım (11 numara) singerin turuncu boyalı dikiş iğnesi, dikmeden önce bir parça üzerinde olabilecek ayarları deneyerek en uygunu olanı bulabilirsin, ben öyle yapmıştım o yüzden şimdi hangi ayarlarda olduğunu hatırlamıyorum :S düz dikişten sonrada zigzag dikişle sürfile yaparsan dağılma olmıcaktır ;)

      Sil
  2. Çok hoş olmuş. Güle güle giy. Senin 1. Bluzun bende çok egzantirik fikirler doğmasına sebep oldu. Bir ara o tip bir şey de dikmek istiyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkürler Türkan :D valla onu dikmek çok kolay oldu ve giyince de çok sevdim kesinlikle tavsiye ediyorum ;)

      Sil
  3. Çok güzel olmuş... ama sanki çiçek çok mu yanda kalmış yada foto yanılsaması mı? İyi günlerde kullan. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkürler :) hemen size bir sır vereyim o zaman, ama aramızda kalsın ;) ben bluzu ütelerken yaktığım için orda ufak bir delik oluştu bende kalan parçadan bir çiçek yapıp ortasına bir düğme kondurup, oraya çiçek diktim deyip kendimi avuttum :D yani o çiçek o yüzden orada, mecburiyet :D

      Sil
  4. merhaba blogumda cekılsım var beklerım sevgıler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok cici şeyler, bakalım kim kazanıcak ;)

      Sil

@birdikbinbak

Subscribe