Kendin Dik! Etnik Hırka

Şubat 03, 2014


Dikmeye başlamadan önce dikeceğim parçanın nasıl olacağını hayal ediyorum, fakat bitirdiğimde hiç de hayalimdeki gibi olmuyor, bu da onlardan biri :)

Hırkanın dikimi çok kolaydı ve çok çabuk bitti, ilk denememde kenar kısımlarına biraz şıklık katmak istedim ve deri biye kullandım fakat biye o kadar sert oldu ki tarlatana benzeyen bir görüntü oluşturdu, o haliyle belki 2030 yılında giyebilirdim! Örgü kumaşın sökülmesi de zor olduğu için biyenin dibinden kestim ve sonra bu etnik desenli biye ile geçtim birde yalancı cep ekledim, en azından kışın sıcak tutan bir parça oldu ;)

I would imagine it how could be before the sewing, but when I finish is getting a completely different model, this is one of them :) It was very easy sewing of cardigan so I finished quickly. Firstly, I sewed leather bias tape for the edges but it was very fluffy, maybe I could wear this style in 2030!
Knitted fabric is very difficult to remove stitches for me, so i cut the leather bias tape and sewed ethnic pattern  bias tape, which that makes you feel warm ;)




Orjinal Model

You Might Also Like

4 yorum

  1. çok güzel fikir :) hırkanın havasını tamamen değiştirmiş. güle güle giy ;)

    YanıtlaSil
  2. aynı modeli kışın kursta bende diktim orjinaline sadık kalarak hiçbir değişiklik yapmadım ama kalıp o kadar salaşmışki içinde resmen kayboluyorum fırsat bulduğumda kullanabilir hale getirmeye çalışacağım ...ben sizinkini beğendim gayet güzell http://ayselmelike.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet kalıp gerçekten çok salaştı ben de iki kez daralttım bu yüzden. Beğenmenize sevindim, sevgiler :)

      Sil

@birdikbinbak

Subscribe