Kendin yap! Keçeden ipad kılıfı

Ocak 28, 2014


Hep kendimize yaratıcı bir şeyler yapıyoruz! Biraz da erkekler için projeler yapmaya ne dersiniz? Eminim siz hobilerinizle uğraşırken “sürekli hep kendine yapıyorsun, biraz da benim için bir şeyler yap” dediklerini duyar gibiyim, bu onları bir süre susturmaya yeter ;)

We are always doing DIY projects for ourselves. I'm sure; when you doing them, men are jealous. Let's do a project for men ;) Maybe, they give up the complaining!

keçe çanta dikişi

İlk olarak öndeki kahverengi küçük cebi etrafından diktim, daha sonra arka parçaya geniş ağızlı kahverengi cebi dikmek için keçeden aynı büyüklükte bir kesik atıp (maket bıçağı ile) cep torbası kısmını arka tarafa geçirdim (yani çanta dikilince cep torbası çantanın içinde kalacak).
keçe çanta dikişi
keçe çanta dikişi
Daha sonra eski çantamdan kalan askı parçalarını tutma yeri olarak diktim ve üst dikiş yaparak iki yandan birleştirdim, en son olarak da kullanmadığım bir kemerden çıkardığım parçaları (kapak gibi tutsun diye) ufak delikler açarak vida yardımıyla tutturdum. Çünkü kemer parçaları kalın deriydi bu yüzden dikmem çok zordu, fakat siz kullandığınız materyale göre dikebilirsiniz de, ama iki parçayı birleştirmeden önce dikmelisiniz tabi :)


keçe çanta dikişi
keçe çanta dikişi

You Might Also Like

8 yorum

  1. Çok güzel olmuş,bloğunuzu yeni keşfettim.bana da beklerim :) sevgiler

    YanıtlaSil
  2. Ben de hemen ziyaret ettim, deri parçalı pantalona bayıldım :D

    YanıtlaSil
  3. merhaba ben geldim:)
    artik takipcinizim cok guzel şeyler yapmışsıniz ellerinize saglik
    banada beklerim
    guzel paylasimlarda gorusmek dilegiyle...

    YanıtlaSil
  4. hoşgeldin Betül :) dizi zevklerimiz de aynıymış ;), bloğunuzda pek güzelmiş bu arada, boyama ve dekupaj hakkında bilgiye ihtiyacım vardı sizin bilgilerinizden bolca yararlanırım artık, sevgiler..

    YanıtlaSil
  5. Çok,çok ,çok güzel olmuş.Ne zamadır böyle bir yapmayı düşünüyorum fakat birşekilde kalıyor hep.Eline sağlık.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkürler :) yapmaya başlayınca hemen bitiyor, 1-2 saatte yapabilirsin bence :D

      Sil
  6. Çok harika olmuş ellerinize sağlık :)

    YanıtlaSil

@birdikbinbak

Subscribe