Şirince

Ekim 01, 2014


Size Şirince'den köyün sevimliliği ve sıcaklığını hissedin diye bir kaç fotoğraf getirdim, eğer yolunuz düşerse meyve şaraplarını denemeden ve gözleme yemeden geçmeyin derim, eğer tarihi binaları ve seviyor ve sonbahar da gezmek için İzmir'de bir yer arıyorsanız bir kenara not edin (daha ayrıntılı bilgi için buraya). 


You Might Also Like

6 yorum

  1. Bir kaç kez gitmiştim Şirince'ye, gerçekten çok şirin bir yer :) Meyve şarapları da güzel ama bana biraz öksürük şurubu gibi geliyorlar :)) 2012 de kıyamet kopacağına inanan bazı insanların orada toplanmasıyla, hatırlarsanız epeyce bir gündem yaratıp, adından söz ettirmişti. Bu rivayet en çok, o şirin ve küçük çarşısındaki esnafın işine yaramıştır :))
    Sevgiler :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet meyve şarapları bana da şurup gibi geliyor ama tadımlık olunca ayrı bir güzel :) tam tersine aslında ziyaretçi azalmış o zaman, öyle diyorlar..

      Sil
  2. bu şirin köyü bu sene anca ziyaret edebildim :) özellikle taş mektebe bayılmıştım. gerçekten gidilip görülmesi gerekilen, çok sıcak ve samimi bir yer :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. her yeri ayrı bir güzel gerçekten, İzmir'e gelen kesinlikle gitmeli dimi?

      Sil
  3. Bunlar harika fotoğraflar!! Çok uzun zaman önce gitmiştim yeniden gezmiş gibi oldum. Bu kadar uzaktan da daha iyisi olamazdı :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ah İrem hanım yolunuz buralara düşer miydi? (sitem etmesem olmaz dimi ama :)) çok teşekkür ederim daha iyilerini de çekmeye çalışıyorum..

      Sil

@birdikbinbak

Subscribe