DIY-Paletten Yatak Yapımı

Ekim 23, 2014


Daha önce yine paletleri kullanarak yaptığımız köşe koltuk takımı'ndan sonra, bu sefer de yatak somyası yaptık, hem çok kullanışlı oldu hem de çok şık!

Previously, we used palette for making corner sofa. This time, we made bed bases which is very useful and very stylish as well.


Yatak için; koltuk takımındaki gibi toplam 8 adet palet kullandık, baş kısmındakileri paralel olarak koyduk, böylece yanımıza kitap, saat, gece lambası gibi şeyleri de alabiliyoruz.

We use 8 palettes to making this as well as put 4 palette in parallel because want to use space which putting clock, book, bedside lamp.

You Might Also Like

19 yorum

  1. Harika olmus cok guzel bi degerlendirme cok begendim. Kose koltukta super ellerinize saglik hepside el emeginiz gule gule kullanin :)

    YanıtlaSil
  2. Koltuklar gibi bu yatağada hayran kaldım. Farklı bir tarzı var bu paletlerin , ben çok sevdim. Sevgiler

    YanıtlaSil
  3. Ellerinize sağlık. Kullanırken ses yapmıyor mu bu paletler?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkürler :) hayır hiç ses yapmıyor ve koyduğunuz yerden milim bile oynamıyor ;)

      Sil
  4. super! iyi gunlerde kullanin...sevgiler...

    YanıtlaSil
  5. köşe koltuğa da bayılmıştım zaten. bu daha da güzel olmuş. süpersiniz valla! paletleri zımparalıyor musunuz kullanmadan önce? bazıları çok pütürlü oluyor çünkü.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkürler :) yok hiç zımpara yapmadık ama bazılarının üzerinde çivi vardı onları söktük sadece, paletler zaten çok eski değildi o yüzden pek yıpranmamıştı.

      Sil
  6. Bu yaz bahce icin dusunuyordum bende koltuk takimi. Ilk gordugumde bunlar yapilmali dediklerimden. Bas ucuna koyduklarinizin ustune cam kestirip koysaniz uzerine koyduklarinizin araya kayma tehlikesi ortadan kalkar bence, yada aralara birer tane daha tahta caksaniz? Ama bayildim cok guzel olmus, gule gule kullanin.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkürler Mevlüde :) ben de fazlalık kısımlara hep cam kestiricem diyorum ama tembellikten bir türlü fırsat bulamadım ;)

      Sil
  7. Bayıldım bu yatağa :) Ellerinize sağlık.Aslında yayınladığınızda görmüştüm ama neden yorum bırakmadım hatırlayamadım.Muhtemelen acil bir şey çıkıp kalkmışımdır pc başından :) Sanırım bu ahşabın doğal rengine en yakışan renk kırmızı .Sizin kırmızı örtüde çok yakışmış :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederim :D geç olsun güç olmasın demişler, sevgiler..

      Sil
  8. Palet ölçüleri nedir?

    YanıtlaSil
  9. Bende sehpa istiyorum ☺

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sehpalar da çok orjinal olur bence, ama daha ufak ölçülerdeki paletlerden bulmak biraz zor.

      Sil
  10. merhaba paletleri nereden satın almıştınız acaba teşekkürler

    YanıtlaSil

@birdikbinbak

Subscribe