Kolay Biye Yapım Aparatları

Eylül 23, 2014


Dikiş dikmede en zahmetli işlerden biri nedir diye sorsanız biye yapmak derdim herhalde, ben de bu yüzden bu çok işlevli aparatları aldım ali express'ten, hem de çok komik bir fiyata (kargo dahil 16 TL), bence çok dikiş dikenlerin elinin altında olmalısı gereken bir set.. (benim aldığım dükkan)




Bir de gözüme makine ayak setini kestirdim ama çoğu ayağın ne işe yaradığını ve ihtiyacım olup olmadığını bilmiyorum, ama alırım gibi görünüyor ;) (makine ayak seti satan dükkan)


You Might Also Like

16 yorum

  1. Şu biye aparatından bir de ben almak istiyorum bakalım ne zamana :) kaç günde geldi acaba ben de siteye dalmışım okadar güzel aksesuarlar makina ayakları hemde bu kadar uygun fiyata:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aslında 15-20 gün içinde geliyor Zeynep, ama bu sefer İzmir gümrükte 25 gün kadar takıldığı için 40 günü buldu benimki, bişey alırken dükkanların puanına ve yorumlarına bakarak almanı tavsiye ederim ;)

      Sil
  2. Biye aparatları çok kullanışlı görünüyor. Siteyi biraz inceledim. Çok güzel aksesuarlar ve malzemeler var. Ayaklarda bildiğim, kapitone, kenar kıvırma, gizli fermuar.kot kumaşlar için, nervür, ilik düğme derken liste uzayıp gider:) güle güle kullan:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkürler Fatma, geriye kalan ismini bile bilmediğim ayakları ne yapıcam onu bilmiyorum :)

      Sil
  3. Biye yapmak gerçekten çok sıkıntılı olabiliyor, bu tip yardımcı aletler olması çok güzel. :))
    Türkiye de niye olmuyor böyle güzel şeyler :(
    Güle güle kullanın, sevgiler :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Burda da var aslında bu aparattan ama sadece mavi olan 25 TL ye satılıyor, o yüzden ben de bu seti aldım ;)

      Sil
  4. ben geçenlerde bir seyyar satıcıdan zımbaya benzeyen ama dikiş yapan bir alet aldım ama bir türlü beceremedim yahu olmuyor olmuyor :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet onları görmüştüm Belçim ama pek dikmiyo onlar, onun yerine şuan A101 de singer makineler çok ucuz onlardan almanı tavsiye ederim, sevgiler.

      Sil
  5. taa Çin'den 8 $lık malzeme istenmez ayıp olur, yanına bişeyler daha bakayım dedim. En son sepete baktığımda, eklediklerimi görünce kendimden korkup direk kapattım sayfayı. Güle güle kullan, ben gidip kızılaydan alayım her kaç paraysa. Hiç olmazsa yanına ekleyeceklerim sınırlı olur :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ilk seferinde benim de öyle olmuştu gerçekten, demekki hepimizde oluyomuş :) 1 hafta sonra gerçekten neye ihtiyacım var diye oturunca öyle olmuyo, 1 tane alıp bekliyosun :D

      Sil
  6. Overlok makinesi istiyorum,biye yapan şeyden istiyorum..,eksik çok....Zevkle dikeceğin bol biyeli dikişler diliyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkürler, bu arada A101 lerde singerin overlok makinesi baya iyi bir fiyata satılıyor düşünüyorsan bak derim ;)

      Sil
  7. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili Hanife, yukarıdaki yazıda "benim aldığım dükkan" diye belirttiğim yerde, dükkan yazısının üzerine tıklarsan sayfaya ulaşabilirsin.

      Sil
  8. Üyelik istiyordur değilmi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet, üyelik gerekiyor ama çok kısa sürüyor o yüzden deneyin ;)

      Sil

@birdikbinbak

Subscribe