Crop Top & Pencil Skirt

Eylül 14, 2014


Düğün dernek denince ilk iş ne diksem diye düşünmeye başlıyorum ve nedense bir düğünde giydiğimi başka bir yerde giy-e-meme gibi de bir lüksüm var :) Diktiklerimi bir kez giyip işlevi bitmiş gibi kaldırıp kenara koymayayım diye; bu kez daha sonra da kullanabileceğim parçalar diktim.
(Kısa Üst; Burda 2014/02 ilkbahar yaz pratik dikiş #2A, Kalem Etek; Burda 2013/03 #117)


Kumaşı ilk aldığımda aklımda bu kısa üstü (=crop top) dümdüz dikmek vardı, sonra düğünde de giyerim, biraz abiye olsun diye dantel ekledim, ayrıca altına ne giyeceğimi düşünmemek için de kalan kumaştan kalem etek diktim ve aslında sonuç beni oldukça memnun etmişti, ta ki düğündeki ilk fotoğrafımı görene kadar!



Evet, kumaş seçimindeki beceriksizliğim bu sefer de kendini göstermişti! Gündüz tam da hayal ettiğim gibi bir takıma sahipken gece olunca bir hediye paketine dönmüştüm hem de artı 5 kg ile beraber! Yine kendime; bari düğünler için dikme diye telkinlerde bulunarak eve döndüm. Umarım kumaş seçmeyi ya da düğünler için dikmemeyi öğrenirim. Bu arada Kübra ve Sinan'a tekrar mutluluklar dileyerek, şu harika gelinliğe bir göz atmanızı tavsiye ederim ;)


Sevgili okur; aklında bu son fotoğrafla kalmak istemem, lütfen sayfayı kapatmadan önce yazının en başına gidip bir kaç fotoğrafa baktıktan sonra sayfayı terk ediniz :) sevgiler..



You Might Also Like

24 yorum

  1. Tek kelimeyle harikaaa eline saglik muhteşem gorunuyosun ve kumaş seçimin çok güzel gorunuyooo bende kizima etek yapmak istedim hem acemilik hem de kalipsiz calisma biraz hüsran olduğu sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkürler :) acemiyken pek kalıpsız çalışmamak lazım bence, tecrübeyle sabit!

      Sil
  2. gerçekten güzel bir kıyafet olmuş ...arkadaki kısımda lastik mi var nasıl yaptınız.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkürler Nur, evet üst kısmın arkasına zig zag dikişle 15 tane lastik diktim ve sonra onları bedene göre çekerek ayarladım, en zorlandığım kısım burası oldu.

      Sil
  3. çok şık olmuş ellerinize sağlık..

    YanıtlaSil
  4. Gayet şık olmuş, kendinize çok da haksızlık etmeyin derim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkürler Hülya, öğrenmeye çalışıyorum işte :)

      Sil
  5. Çok güzel olmuş ve sizede çok yakışmış. Güle güle kullanın. Sevgiler

    YanıtlaSil
  6. eline emeğine sağlık abla. gerçekten güzel iş çıkmış ortaya...
    not: yorumu bitirir bitirmez sayfa başı yapıp çıkıyorum, tamam :))

    YanıtlaSil
  7. Aslında ayrı ayrı ikiside çok hoş parçalar. Neden bilmem bana 90 lar tarzı geldi. Üst paçayı yırtık bir boyfrien jeanle eteğide düz siyah salaş bir triko ile hayal ettim. Bence çok güzel parçalar.

    YanıtlaSil
  8. çok teşekkürler Türkan, zaten ben de ayrı ayrı giyebilmek için diktim, düğün dışında bir daha beraber giyeceğimi sanmıyorum :)

    YanıtlaSil
  9. son cümleye çok güldüm, fotoğrafçının beceriksizliğidir o dert etme sen :))) hem düğün nasıl olsa istediği kadar parlasın boşver. çok güzel olmuş canım eline sağlık. kendin diktiğini giydin sonuçta en güzel tarafı o ;)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkürler Hande içime su serptin resmen :) hem ışıktandır o, benim suçum ne dimi ;)

      Sil
  10. Bence gayet şık olmuş, en son fotoğraf da gece olduğu için parlamış sadece 💓😘

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Umut veren yorumlarınız için teşekkürler :)

      Sil
  11. Aa yok bence de cok cok guzel bi takım olmuş etekteki pensler kusursuz hazır giyime taş çıkartmışsınız resmen;) cokta yakışmış

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederim :) etekteki pensler için baya uğraştım aslında yoksa benim çıkık kalçama zor oluyor :)

      Sil
  12. ayhh çok hoş çok şahane olmuş :) ellerine sağlık

    YanıtlaSil
  13. Gerçekten çok beğendim ben de, çok başarılı olmuş. Biraz flaş ışıklarının, biraz akşamları çöktüğümüz için duruşundan kaynaklı hafif kilo eklenmiş ama sandığın gibi şişko falan çıkmamışsın. Günlük kullanım için de çok uygun bence :) Eline sağlık :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet ya hep fotoğrafçının suçu yani, yoksa ilk fotoğraflarda ne kadar da güzel duruyorlar dimi ama :D

      Sil

@birdikbinbak

Subscribe