"BIR DIK & BIN BAK" Hürriyet Bumerang Deneyim Günleri'nde..

Eylül 11, 2014


Belki bilenler vardır, bir süredir Hürriyet Yazar Kafe yazarıyım, daha çok okuyucuya sahip olmak için gerçekten iyi bir platform, onun dışında blogger'lar ile yaptıkları etkinlikler de bir harika.
Ben de Cumartesi günü bu etkinliklerden bir tanesine katılma şansı buldum, bu etkinliğe katılmak için gerekli olan şart; "Ege" ile ilgili bir yazı göndermek ve beğenilmesini beklemekti, benim gibi 8 şanslı blogger bu etkinliğe katılarak Bora Kozanoğlu ile rüzgar sörfü yapma fırsatı buldu.




Etkinlikte en çok yeni bloggerlar ile tanışmak hoşuma gitti, çokça bloglar üzerine sohbet ettik, yeni ve çok nitelikli bloglar keşfettim, ben de tek dikiş bloğu olarak bizi temsil ettim :) blogların içeriklerine gelirsek; yemek, gezi notları, moda, teknoloji, ekonomi ve kişisel deneyim gibi konuları yazıyorlar, işte bu blogların listesi:









Ben daha önceden biraz sörf deneyimine sahip olduğum için pek zorlanmadım ama diğer bloggerlar beni çok şaşırttı diyebilirim, hiç kimse board üzerinden düşmedi bile :) Daha önceki sörf deneyimim için buraya, yarışmaya katıldığım yazı için buraya göz atın..

You Might Also Like

7 yorum

  1. Helal olsun:)) çok güzel bir iş yapmışsın. Ege'den tarifler isimli blogu hemen takibe alıyorum. Çünkü assos lu olarak bende eğeliyşm:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkürler Türkan :) hepsi birbirinden güzel, seç beğen ;)

      Sil
  2. Ne güzel bir gündü. Düşe kalka hallettik ama sonunda... :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aynen çok güzel bir gündü, tekrar fotoğraflar için teşekkür ederim Armağan :)

      Sil
    2. estağfirullah, lafı bile olmaz.. ;)

      Sil
  3. Gerçekten çok eğlenceli ve çok güzel bir gündü, inşallah başka bir etkinlikte tekrar karşılarız, sevgiler Elif cim
    Tülay

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Başka etkinliği beklemeye gerek yok Tülay hanım, Konak'a geldiğimde uğrarım mutlaka :) sevgiler..

      Sil

@birdikbinbak

Subscribe