Biri Tatil mi Dedi?

Temmuz 18, 2014


Geçen haftalarda Dalyan'daydık, asıl gidiş amacımız tatilden çok rüzgar sörfü eğitimi almaktı, eğitimden kalan zamanlarda da bol bol gezip güneşlendik, gitmişken yakın tatil yerlerini de gezmeyi ihmal etmedik tabi :) Dalyan'da başlayan tatil, Fethiye'de kısa bir mola ve Bodrum'da bir günlük kaçamak ile son buldu.


Dalyan'da en çok etkilendiğim şey, İztuzu Plajı'na gitmek için bindiğimiz ve yaklaşık 45 dk süren, harika manzaralı tekne gezintisi oldu, manzara o kadar güzeldi ki, hani filmlerde ölmeden önce insanın gözüne güzel manzaralarda yaşanmış güzel bir gün gelir ya, işte beynim o günü öyle bir zamanda kullanmak için kaydetti sanıyorum.





İztuzu Plajı'nda çok fotoğraf çekmemişim ama bu bile yeter sanıyorum, caretta caretta ların yumurta bırakma yeri, orada hiç göremedik fakat oralarda olduğunu bilmek bile mutlu ediyor insanı..






İşte aşağıda beklenen harika rüzgar sörfü kareleri! Benim için kafamı suya sokmak bile çok zorken, orada -yılanlı göl- içinde ve bacaklarınızı sürekli ısıran küçük balıklarla sörf yapmak inanın daha zordu, burada bahsettiğim yılanlı göl, gölün adı değil gerçekten de içinde su yılanları olan bir göl olduğunu belirtmek isterim, zira gölün gerçek adı Köyceğiz Gölü. Bu nedenlerle ilk iki gün benim için çok zor olsa da üçüncü gün "ne olursa olsun artık bitsin de gidelim" modunda olduğumdan ve tabi ki baya rüzgarlı hava olduğu için yanımdakileri bile solladığımı söyleyebilirim ;)





Kurs sonrası yaptığımız bir kaçamakla Fethiye-Ölüdeniz'e gittik, özellikle açık deniz olan tarafını çok beğendiğimi söyleyebilirim.







Fethiye sokaklarında balonlarla oynayan çılgın bir köpek ;)





Ve son gün Bodrum! Orada sadece Bodrum Kalesi'nde (Bodrum Sualtı Arkeoloji Müzesi) fotoğraf çekmişim, aşağıdaki tüm resimler oradan, giderseniz görmenizi kesinlikle tavsiye ederim..
















You Might Also Like

8 yorum

  1. 2 sene önceki tatil programımın aynısı bu sene tatil yamayacak bendeniz için bu postu okumak biraz hüzünlü oldu :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tatil yapamayacağın için senin adına üzüldüm Burcu, ama en azından daha önce de olsa sen de bu tatilin tadına bakmışsın, bunu düşünerek kendini teselli et ;)

      Sil
  2. Denizin olduğu heryer ayrı bir güzel :)

    YanıtlaSil
  3. eyvahlar olsun (: deneyim varmış ya işte... :P
    bu arada sahiden kıyı egedeki en güzel yer bence. hani çeşme, bodrum, kuşadası, marmaris falan bir yere, bu dalyan apayrı bir yere.
    2 kez gitme şansım olmuştu ama kaçırdığım çokça yer varmış, şimdi farkettim...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet sörf deneyimim vardı benim herkese söyledim ama sen duymadın sanırım, yoksa nasıl okadar gideyim :) bence de Dalyan kesinlikle en güzel Ege parçası..

      Sil
  4. Fotoğraflar çok güzel olmuş, yazı şimdiden özledim bakınca :)

    YanıtlaSil

@birdikbinbak

Subscribe