Boyfriend Yelek

Mayıs 16, 2014


Bu yeleği dikeli aslında bir yıl oldu, ama böyle iddialı parçaları günlük kullanmak biraz zor oluyor benim açımdan, bana göre boyfriend tarzında giyinmek için biraz feminenlik katmak şart! Yani bu tarzı; topuklu ayakkabı, abartılı takılar veya abartılı saç ve makyajla kullanmak daha güzel sonuçlar veriyor. Ben de günlük hayatta böyle ol-a-madığımdan çok fazla kullanamadım bu yeleği ama yazın hakkını vermeyi düşünüyorum :D


Dikişe yeni başladığım zamanlarda, erkek arkadaşıma bir şeyler dikmek için almıştım bu kumaşı ama sıra bir türlü ona gelmeyince, ben de kendime bir şeyler dikmeye karar verdim ve bu yeleği kestirdim gözüme, aslında şimdi düşününce düz siyah bir kumaştan dikseymişim, kesin çok daha kullanışlı bir parça olurmuş.


Şimdi fotoğraflara bakınca en acemilik dönemimde böyle astarlı bir yeleği nasıl diktiğime şaşırıyorum :) Sanırım en çok sabrım o zaman varmış, burda dergilerini okuyup okuyup nasıl dikildiğini anlamayıp sonra kendimce yollar bulup dikerdim. Bence dikiş işini iyi bilen birileri çıkıp, burda dergisi sözlüğü diye bir yayın çıkarsa yok satacağına eminim!

Dikiş ustalarından da bir tavsiyeye ihtiyacım var, -bu yelekte de olduğu gibi- penslerim potluk yapıyor ve düzgün durmuyor, bunun nedeni nedir acaba? bilen varsa benimle paylaşırsa çok sevinirim..


burda dergisi Aralık 2012, 134 nolu model

Fotoğrafların hikayesine gelirsek; geçen hafta iş için Bucak'a gitmiştik, bu yemyeşil fotoğraflar da orada çekildi, yol boyunca doğa resmen içini açıyordu insanın, böyle bir manzarayı bulunca da poz vermemek olmazdı tabi ;) Bu güzel fotoğraflar için iş arkadaşım Ahmet ERGENÇ'e teşekkürü bir borç bilirim!

photos by Ahmet ERGENÇ



Soma'da hayatını kaybedenlerin yakınlarına başsağlığı diliyorum, bu ülkenin daha yaşanabilir bir yer olması umuduyla..


You Might Also Like

4 yorum

  1. Akıl vermek haddim değil ama pens uçlarını yavaşça incelterek bitirirseniz o zaman böyle potluk yapmayacaktır. Ayrıca prensleri dikmeye açık olan kısımdan başlayıp incele incele uçkısma gelip bitirin. Ve bityikten sonra çok buhar vererek güzelcene ütülersenizpotluk yapmaz. Saç renginize bişey yaptınızmı bu ara çok iyi duruyorlar:)) sevgiler:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bu söylediklerini yapıyorum Türkan ama nedense olmuyor bir türlü, belki de dediğin gibi yavaşça incelterek yapsam sorun kalmaz, ilk dikmeye fırsat bulduğumda bu yöntemi uygulucam :) saç rengimde son 2-3 aydır değişiklik yapmadım, sanırım açık havada kendini daha çok belli etmiş :D öncesinde gölge yaptırmıştım en son..

      Sil
  2. Çok hoş resimler harika yeleği de çok beğendim :) Bence pensler bedeninize göre ayar yapılmalıydı.. İyi günlerde kullanın selametle kalın (o)

    YanıtlaSil

@birdikbinbak

Subscribe