Kırmızı Halı; 2014 Emmy Ödül Töreni

Ağustos 27, 2014


Televizyon dünyasının Oscar'ı olarak kabul edilen Emmy Ödülleri sahiplerini buldu. Bu yıl 66. kez düzenlenen ödül töreninde,"Breaking Bad" adlı dizi gecenin en çok ödül kazanan yapımı oldu. Ödül töreni öncesi kırmızı halıda boy gösteren ünlü isimler, bence çok da şık olamamışlar sadece 1-2 tanesini beğendim ya siz?


















You Might Also Like

6 yorum

  1. Bu elbiseler kimbilir kaç para :)) Bana ücretsiz vericez hepsini al seç beğen deseler bende 2 tane beğendim :) Tadilat yapmaya izin olursa 3 olur :P . Tanımıyorum ama beyaz/mavi/yeşil elbise ve Halle Berry nin elbisesini beğendim :) Sorun değil eteğine makas atabilirsin diye izin verirlerse mercan rengi kuyruklu elbiseyi (sarışın bayanın giydiği) o üçünü alabilirim :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aynen ya görünce hayal kırıklığı oldu resmen bende de, 15 gün otursam daha iyilerini dikerim gibi geldi :)

      Sil
  2. Bende Halle Berry i beğendim. Birde o beyaz balık formu elbiseli bayanın hem elbisesine hem kendine bayıldım. Kısa saçlı bayanın da asimetrik beyaz elbisesi hoş. Daha doğrusu genç ve güzel bayanların hem elbiseleri hemde kendileri hoş. Ayrıca bu aralar bu televizyon dünyasında doğuran doğurana galiba. İki adet hamile gördüm sanki. Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ne güzel analizler valla :) beğendiklerinden bir tek Halle Beryy i beğenmemiştim bende, belindeki kemeri sevmedim sanırım, beyaz balık formunda olan benim de favorim ;)

      Sil
  3. Heidi Klum mu güzelleşmiş, makyözü mü iyi iş çıkarmış, yoksa giysisi mi gerçekten süper karar veremedim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Makyajdır o diyerek kıskandığımızı belli etmeyelim ;)

      Sil

@birdikbinbak

Subscribe